Wednesday, September 30, 2009

Yakuza Tattoo Table


For en forfriskende ide'! Den israelske designerduoen Reddish står for usedvanlig innovativ design av møbler og andre interiørartikler. Dette bordet "Yakuza" er digitalt tatovert (hvordan det nå gjøres) med japanske motiver. Ser for meg at dette bordet kan fungere like godt i et minimalistisk interiør som i et mer orientalsk. Jeg har ikke sett lignende før, elsker looken! Bildene er lånt fra nettsiden.

Virtuell gave til:


Det må da være lov å gi virtuelle gaver? Denne er til Moderne Retro siden du alltid er så flink til å gi tilbakemeldinger til bloggene du følger, og at du selv har en flott blogg. Er ikke denne karaffelen "Barbara" vakker? Og den er jo lilla! Ta en nærmere titt på design house stockholms nettside. Designet av Nina Jobs.

Tuesday, September 29, 2009

Jonathan Adler




Det er tydelig at dagens designere lar seg inspirere av fortidens. Det er mange likhetstegn ved Lisa Larssons giraff (øverst) og Jonathan Adlers to (de hvite). Kunne tenkt meg en giraff-lampe! Den hadde vært fin i selskap med min Lisa Larson giraff. Se gjerne på decor8 hvor godt lampen tar seg ut på en hylle.

Siri Brekke




Den norske keramikeren Siri Brekke har laget disse fatene og skålene. Hun er opptatt av sanselige opplevelser tilknyttet årstider som inspirasjon i sine arbeider. Disse minner meg om høsten. Kunne selv tenkt meg det øverste fatet med epler og pærer. Les mer om Siri her.

Monday, September 28, 2009

Floreani


Samboeren og jeg siklet lenge på dette skapet fra italienske Floreani Design. Valget falt på et annet skap, fordi vi skulle ha det under tv'n og da ville for mange ledninger bli synlige i underkant av møblementet. I Oslo selger butikken "Utopia Retro Modern" utvalgte møbler fra Floreani. Skapet på bildet over (fra IKEA) er det vi endte opp med... litt av en nedtur... Ønsker meg fremdeles skapet...

I heart trees

Dette bildet henger på veggen i stuen min. Jeg elsker fargene og komposisjonen. Bildet er kjøpt fra en nettside som heter Happyhomewall. Ta en titt, de har mye fint.
Jeg er så heldig i mitt yrke at jeg nå har høstferie. Jeg har alltid hatt en fasinasjon for trær, løv og skog. Ingenting er vakrere i mine øyne. Jeg startet dagen med en lang tur i skogen og ble inspirert til å laget et innelgg om hvordan man kan bringe naturen inn i hjemmet.
Sengetøyet er fra Pottery Barn, men er dessverre ikke lenger i salg.
Disse "klistremerkene" kan kjøpes via denne Etsy-butikken. Veldig søtt med de gule fuglene.
Denne tapeten kunne fint fått pryde en vegg på soverommet mitt. Du finner den på denne nettsiden.

Saturday, September 26, 2009

Avlastningsbord


Dette bordet (sikkert et gammelt sykehusmøblement) har stått under trappen i oppgangen vår en stund. Er usikker på om jeg skal adoptere det, eller ikke? Jeg har egentlig ikke plass, men liker den litt industrielle looken. Jeg syns det blir en fin blanding av gammelt og nytt på kjøkkenet. Bordet er forresten praktisk, det kan slåes ut, og bli nesten dobbelt så langt.

Le Creuset

Jeg er på utkikk etter en ny tekanne. Vannkoker er foreløpig tabu hjemme hos meg. Denne kannen fra Le Creuset kunne jeg tenkt meg, den er i farge Dijon Yellow. Tror ikke den finnes i Norge, så det må nok bli netthandel. Noen som vet noe?

Thursday, September 24, 2009

SchubLaden



"Nytt liv i gamle skuffer". SchubLaden betyr skuffer på tysk. Butikken som selger disse møblene ligger i Berlin, er ikke ideen fantastisk? Er du handy, og sitter på et dusin superfine skuffer, er dette DIY-prosjektet for deg. Er du interessert kan du gå inn her.

Wednesday, September 23, 2009

Bryllupsgave


I helgen var jeg forlover i et fantastisk bryllup! Jeg var lenge i tvil hva jeg skulle gi i gave til de nygifte. Valget falt på Alessi Champagne/vinkjøler og en Kaj Bojesen treape. Gaven var ment å være en blanding av symbolsk, anvendelig og vakker. Jeg er i alle fall fornøyd med valget, bruden klarte å gjette hvilken gave som var fra meg blant alle gavene på gavebordet (på første forsøk). Great! Hva syns du?

Wednesday, September 16, 2009

Fantastiske figurer

Jeg har nettopp vært en tur i London, denne fantastiske samlingen med Lisa Larson-figurer pryder for tiden en av diskene på Paul Smith i Covent Garden.